maj 22, 2024
grenke

Finansiera ditt företag med Grenke

Enkelt. Snabbt. Personligt. Och alltid skräddarsydda exakt efter dina behov som företagare. Grenkes lösningar är gjorda för ditt företag.

Dom vill uppmuntra små och medelstora företag att våga mer: mer innovation, mer tillväxt och mer framgång. Därför erbjuder Grenke snabba, enkla och övertygande finansiella lösningar.

Grenke.se erbjuder moderna lösningar för finansiellt oberoende, allt under ett och samma tak: från flexibel leasing av dina maskiner och IT-system till behovsbaserade bankprodukter och praktisk fordringshantering.
Personlig närhet till kunder och samarbetspartners är lika viktigt idag som på dag ett. Fokus har alltid varit att skapa mervärde för dig kunden. Det har Grenke gjort i över 40 år.

Deras kunder och partners är entreprenörer. Precis som dom. Därför är innovation, framsynthet och kundfokus fast förankrade i Grenkes gener.

Framtiden tillhör entreprenörer som fullföljer sina idéer med entusiasm och beslutsamhet och med en tydlig vision av de resurser som krävs vid rätt tidpunkt. För man kan inte erövra en marknad utan ekonomiskt andrum.
Grenke samarbetar med dig från dag ett med skräddarsydda leasing-, bank- och factoringlösningar som hjälper dig att nå dina mål snabbare och enklare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *